Nieuwe culinaire tours bij Oceania Cruises deze zomer in Middellandse Zee

Oceania Cruises breidt deze zomer het al uitgebreide aanbod van culinaire programma’s uit in het aanstaande Middellandse Zee seizoen. De culinaire rederij biedt nieuwe Culinaire Ontdekking excursies aan zodat gasten uit eerste hand de culturen van de bezochte bestemmingen kunnen ervaren. Het programma dat de afgelopen jaren steeds verder uitgebreid is, wordt aangeboden tijdens het Mediterrane seizoen van de Riviera en Marina.

Nieuwe culinaire ontdekkings tours zijn er in 2016 op de volgende bestemmingen: New to the Culinary Discovery Tour itinerary for 2016 are these enthralling expeditions:

  • Antibes, Frankrijk – Provençaalse Olive Grove Lunch
  • Bandol, Frankrijk – Provençaalse Lunch & Wine met Master Chef
  • Casablanca, Marokko – Chef Tour & Marokkaanse Kook workshop
  • Catania on Sicilië, Italië – Chef Market Tour, Cannoli & Lunch
  • Heraklion op Kreta, Greece – Kretenzer Food & Wine, met Farm-to-Table Lunch
  • Palamos, Spanje – Spain’s Trendiest Culinaire Bestemming

Te samen met de master chef van de kookschool aan boord, The Culinary Center, gaan de gasten op pad om lokale markten, wijngaarden, restaurants en boerderijen te ontdekken. Veel van deze excursies, van een halve dag of een dag, worden afgesloten met een kook workshop waarbij ingrediënten gebruikt worden die tijdens de excursie zijn vergaard.

Cruises op de Riviera  en Marina zijn onder andere boekbaar bij vanaf €971:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)