Costa Cruises tekent overeenkomst met attractiepark PortAventura World

Passagiers die met een van de cruiseschepen in de vloot van Costa Cruises arriveren in Barcelona krijgen exclusief toegang tot PortAventura World, een van de meest bezochte attractieparken in Europa. Begin 2017 zal daar het nieuwe themapark Ferrari Land haar deuren openen. De samenwerking tussen beide partijen werd dinsdag verzegeld met de ondertekening van een overeenkomst op de Costa Favolosa. De huidige overeenkomst voorziet ook in gezamenlijke marketing- en promotieactiviteiten. Tot eind 2017 zullen de schepen van Costa Cruises ongeveer 250 keer een bezoek brengen aan Barcelona.

PortAventura World heeft in haar 20-jarig bestaan meer dan 60 miljoen bezoekers verwelkomd. Het is gelegen in het hart van de Costa Daurada niet ver van Barcelona en Tarragona. Het nieuwe themapark Ferrari Land heeft een oppervlakte van 60.000 vierkante meter en bevat een scala van achtbanen, waaronder de hoogte achtbaan ter wereld (112 meter) waarbij je verticaal omhoog gaat om vervolgens recht naar beneden te dalen met een snelheid van 180 kilometer per uur in slechts 5 seconden, waarbij je dezelfde sensatie ervaart als een Formule 1 coureur.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!