Met een RIB de Harmony of the Seas verwelkomen en uitzwaaien

RIBDolphin Events organiseert op dinsdag 24 mei bij aankomst en vertrek van het grootste cruiseschip ter wereld Harmony of the Seas vaartochten met een RIB – Rigid Inflatable Boats-. Per RIB-boot kunnen 10 passagiers mee. In de ochtend krijgen de gasten een ontbijt-picknick aangeboden en bij het uitzwaaien in de middag Tapas & bubbels.

Opstappen/afstappen gebeurt bij Café De Ballentent aan de Parkkade te Rotterdam. Bij het verwelkomen in de ochtend vaart de RIB vanuit Rotterdam het schip tegemoet richting de Maasvlakte. Vervolgens begeleidt de RIB de Harmony of the Seas tot het vastleggen bij de cruiseterminal. Bij het weggaan vaart de RIB mee tot aan Maassluis.

De kosten zijn per persoon €59,00. De tochten duren twee tot twee-en-half uur.

Reserveren gaat via de website van Dolphin Events.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.