MS Koningsdam: Nog 2 dagen tot doop

Het MS Koningsdam van Holland America Line komt morgen aan in Rotterdam. Vrijdag zal de inwijdingsceremonie om 10:30 uur starten waarbij H.K.H. Koningin Máxima als doopmoeder gaat fungeren. Holland America Line zendt deze ceremonie live uit via een speciale webcast website (klik hier door)

Morgen zal de Koningsdam vanaf ca. 12.00 uur de rivier de Maas opvaren vanaf Hoek van Holland en keren bij de Waalhaven. Rond 14.00 uur komt zij aan op de Holland Amerikakade bij de Cruise Terminal Rotterdam. Vanaf Hoek van Holland langs de Maas is het schip voor het eerst te bewonderen als zij richting de stad vaart. Als het schip aangemeerd ligt, kan men ter plekke het schip bekijken vanaf de Westerkade, Willemskade, Willemsplein en de Erasmusbrug. Aangeraden wordt met het openbaar vervoer te komen i.v.m. de te verwachte drukte en de zeer beperkte parkeergelegenheid.

Via talloze webcams van Havenbedrijf Rotterdam is de tocht te volgen; klik hier.

Klik hier voor meer informatie over de aankomst en vertrektijden van de Koningsdam in Rotterdam en Amsterdam.

Nieuwsgierig naar een cruise met de Koningsdam? Kijk eens bij:

Captain CruiseCruisereizenStipTUITravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)