MS Koningsdam: Nog 3 dagen tot doop

Vandaag zijn in Rotterdam de eerste festiviteiten gestart, speciaal voor de komst van de Koningsdam aanstaande donderdag. De vlaggenparade aan de Boompjes langs het water is vandaag veranderd in een vlaggenparade voor het ms Koningsdam. De grootste vlag werd als ere saluut door Hotel Director Henk Mensink van Holland America Line gehesen. Hij is één van de twee bedenkers van de naam ms Koningsdam.

Klik hier voor meer informatie over de aankomst en vertrektijden van de Koningsdam in Rotterdam en Amsterdam.

Nieuwsgierig naar een cruise met de Koningsdam? Kijk eens bij:

Captain CruiseCruisereizenStipTUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.