Holland America Line’s MS Koningsdam gearriveerd in Rotterdam

Het nieuwe cruiseschip van Holland America Line, het MS Koningsdam, is donderdag voor de eerste keer gearriveerd in Nederland. Omstreeks 13:30 uur, een half uur eerder dan gepland, meerde het aan bij de Holland Amerikakade bij de Cruise Terminal Rotterdam in Rotterdam. Het schip is te bekijken vanaf de Westerkade, Willemskade, Willemsplein en de Erasmusbrug. Aangeraden wordt met het openbaar vervoer te komen i.v.m. de te verwachte drukte en de zeer beperkte parkeergelegenheid.

Vrijdag om 10.30 uur wordt het MS Koningsdam gedoopt door H.K.H. Koningin Máxima. Dit gebeurt aan boord van het schip. De doop is live te volgen via een groot videoscherm die op de Wilhelminapier tussen het WPC en de cruiseterminal staat en via een speciale webcast website (klik hier door). Het ms Koningsdam vertrekt vrijdag omstreeks 20.30 uur uur vanaf de cruiseterminal naar Amsterdam. Om 22.30 uur zal het schip ter hoogte van Hoek van Holland zijn waar een vuurwerk wordt afgestoken.

Klik hier voor het programma van de festiviteiten rond het MS Koningsdam donderdag t/m zondag in Rotterdam en Amsterdam.

Nieuwsgierig naar een cruise met de Koningsdam? Kijk eens bij:

Captain CruiseCruisereizenStipTUITravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)