Video: AIDAprima vanuit een geheel nieuw perspectief

Onder het motto ‘AIDA is mijn speeltuin’ mocht ‘Bike Trial’-ster Fabio Widmer het nieuwe vlaggenschip van AIDA Cruises, de AIDAprima, op zijn geheel eigen wijze ervaren en ontdekken. De 20-jarige Oostenrijker komt met zijn fiets op plekken waar je anders niet zo gemakkelijk komt. Hierdoor zie je het schip vanuit een geheel nieuw perspectief.

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!