Video: AIDAprima vanuit een geheel nieuw perspectief

Onder het motto ‘AIDA is mijn speeltuin’ mocht ‘Bike Trial’-ster Fabio Widmer het nieuwe vlaggenschip van AIDA Cruises, de AIDAprima, op zijn geheel eigen wijze ervaren en ontdekken. De 20-jarige Oostenrijker komt met zijn fiets op plekken waar je anders niet zo gemakkelijk komt. Hierdoor zie je het schip vanuit een geheel nieuw perspectief.

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.