Fotowedstrijd Holland America Line en AD rond aankomst MS Koningsdam

koningsdamcruisactie2Holland America Line en het Algemeen Dagblad hebben een fotowedstrijd uitgeschreven rond de aankomst van het MS Koningsdam in Nederland. Zet het nieuwe cruiseschip in Rotterdam (19 en 20 mei) of Amsterdam (21 en 22 mei) op de foto en maak kans op een cruise. Insturen van foto’s op de website van de krant kan van 19 tot en met 22 mei 2016. Van 23 mei tot en met 29 mei 2016 kan er gestemd worden op de inzendingen. De fotograaf van de foto met de meeste stemmen wint een fjordencruise bij Holland America Line. Onder de stemmers worden 10 x 2 VIP-rondleidingen + lunch op het MS Koningsdam op 18 september verloot.

Klik hier voor meer informatie (reglement, prijzen en deelname) over de fotowedstrijd op de website van het Algemeen Dagblad.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

3 thoughts on “Fotowedstrijd Holland America Line en AD rond aankomst MS Koningsdam

 • 21 mei 2016 om 10:32
  Permalink

  Wat een prachtig schip die koningsdam. Daar wille wij best graag eens een Cruise mee maken!

 • 24 mei 2016 om 06:01
  Permalink

  Waar kan je stemmen? Er is geen stemknop of mogelijkheid??

 • 24 mei 2016 om 09:07
  Permalink

  Campagne beëindigd staat er en de winnaars krijgen bericht.
  Hoe kan dit?
  Mijn foto die ik zaterdag heb geüpload staat er niet tussen en waar had je moeten stemmen?
  Stemmen was niet eens mogelijk.

Reacties zijn gesloten.