Harmony of the Seas vertrokken richting Rotterdam

Het grootste cruiseschip ter wereld, Harmony of the Seas, is zojuist vanuit Southampton vertrokken op weg naar Rotterdam waar ze dinsdag zal arriveren van 07:00-18:00 uur! Cruisereiziger vaart mee met haar maiden voyage en doet live verslag via Facebook, Twitter en de website.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.