Wereldcruise 2018 van Seven Seas Navigator open voor boekingen

RSSC wereldcruiseRegent Seven Seas Cruises heeft bekendgemaakt dat de vernieuwde Seven Seas Navigator  in 2018 een wereldreis zal maken met een innovatieve route. De 137 dagen durende Navigate the World cruise vindt plaats op de Seven Seas Navigator die onlangs voor miljoenen dollars vernieuwd is. De 2017 wereldcruise op dit schip was in een mum van tijd uitverkocht. De 2018 wereldcruise is beschikbaar vanaf €50.609 per persoon.

Op 8 januari 2018 begint de wereldcruise die zal starten en eindigen in Los Angeles. De reis doet vijf continenten aan via een zuidelijke route langs 28 landen en 64 havens, inclusie 28 UNESCO wereld erfgoed bestemmingen. De 490 gasten aan boord kunnen daarbij gebruik maken van onbeperkte excursies (ter waarde van ruim €9000 dollar), inclusief in de prijs. Geniet bovendien van een verblijf voor de cruise en pre-cruise gala avond in het Beverly Wilshire hotel in Los Angeles, een safari in Zuid-Afrika en een wijnproeverij in Adelaide, Australië.

Gasten die meevaren, krijgen 500 dollar boordtegoed, gratis wasservice, telefoontijd cadeau en gratis gebruik van medische voorzieningen.

“De overweldigende vraag naar onze 2017 wereldcruise heeft ons onmiddellijk doen besluiten een tweede wereldcruise aan te bieden,” aldus Jason Montague, president van Regent Seven Seas Cruises.  “De onlangs vernieuwde Seven Seas Navigator is absoluut verbluffend en voor de 2018 reis hebben we nu meer extra’s toegevoegd, zodat deze wereldcruise absoluut de meest luxe en ultra-inclusieve reis ooit is.”

Meer informatie over deze wereldcruise lees je hier.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)