Nieuwe villa’s op Norwegian Cruise Line’s privé eiland Great Stirrup Cay

Norwegian Cruise Line gaat meer luxe en meer familievriendelijke attracties op haar privé eiland Great Stirrup Cay brengen. Zo komt er een nieuw familie gebied met een tokkelbaan en een exclusieve lagoon met privé villa’s die in de zomer van 2017 open gaan. De investeringen zijn onderdeel van het $400 miljoen renovatieprogramma The Norwegian Edge.  Vanaf januari 2017 zijn er bovendien vernieuwingen bij de restaurants en bars:

  • Alle dineer en bargelegenheden worden gerenoveerd en krijgen onder andere meer schaduw en meer dan 50% extra zitcapaciteit.
  • De Abaco Taco bar biedt gasten de gelegenheid om eigen taco’s te maken.
  • Het buffet wordt heringericht om sneller gasten te verwerken.

Compleet nieuw op het eiland zijn privé villa’s in een exclusive lagoon vanaf zomer 2017. Er bevinden zich 22 villa’s (met air conditioning) die gereserveerd kunnen worden. De villa’s omvatten studio’s tot en met tweekamer villa’s. Bij het complex hoort een exclusief Silver Palm restaurant waar de gasten binnen en buiten kunnen eten. De lagoon waar de villa’s om heen liggen, is toegankelijk voor The Haven gasten. Andere gasten van het schip kunnen toegang kopen. De lagoon omvat in het midden een bar waar je een cocktail kunt halen. Daarnaast zijn er talrijke stranden en een familiestrand met picknick tafels.

Meer over privé-eilanden lees je in: Ontspanning op privé-eilanden

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)