Diverse vernieuwingen voor cruiseschip Disney Wonder

Disney Wonder
Tiana’s Place

Het cruiseschip Disney Wonder van Disney Cruise Line zal tijdens haar droogdok in het Spaanse Cadiz van 9 september tot 23 oktober 2016 diverse vernieuwingen doorgevoerd krijgen. De belangrijkste toevoegingen zijn nieuwe fantasieruimtes voor kinderen, een ‘jazzy’ restaurant en een Engelse pub. Ze zijn voor de eerste keer te aanschouwen op 10 november, na haar transatlantische oversteek, bij een 5-daagse cruise vanuit Galveston, Texas naar Mexico. Het schip zal vervolgens cruises blijven maken vanuit Galveston naar de Bahamas en de Caribbean tot eind januari 2017. Het krijgt dan Port Canaveral, Florida als thuishaven.

Op de gerenoveerde Disney Wonder krijgen kinderen nog meer de gelegenheid om hun favoriete karakters uit de Disney-films te ontmoeten o.a. in de speciale thema-gedeeltes die onderdeel uitmaken van Disney’s Oceaneer Club, de interactieve kinderclub voor kinderen van 3 tot 12 jaar oud. In Marvel Super Hero Academy leren kinderen onder begeleiding van hun helden de waarde van teamwork, moed en het oplossen van problemen door praktische spelletjes. Andere thema-activiteiten die worden georganiseerd zijn gebaseerd op de films Frozen (Frozen Adventures), Toy Story (Andy’s Room) en de series van Disney Junior (Club Disney Junior).
Exclusief voor Disney Wonder is het nieuwe restaurant Tiana’s Place, geïnspireerd op Princes Tiana uit Disney’s animatiefilm De Prinses en de Kikker. Gasten wanen zich zowel qua eten als entertainment, met live jazz, swing en blues, in New Orleans. In het volwassenen-gedeelte maakt een Engelse pub, geheel in stijl met donker hout, lederen meubels en messing accenten, zijn debuut. Er worden diverse Britse en speciaalbieren geschonken en bier dat speciaal voor de pub is gebrouwen. Oplettende gasten zullen in de gehele ruimte via kunstwerken en rekwisieten diverse verwijzingen zien naar klassieke Disney-films die zich afspelen in Londen.

Andere nieuwe en verbeterde ruimtes aan boord van de Disney Wonder zijn After Hours, een nieuw gedeelte alleen voor volwassenen met o.a. een nieuwe nachtclub en een gerenoveerde Cadillac Lounge; een aangepaste Senses Spa & Salon en een nieuwe Chill Teen Spa voor tieners; een upgrade voor restaurant Animator’s Palate met de dinershows ‘Drawn to Magic’ en ‘Animation Magic’; D Lounge voor familiespelletjes en entertainment; Bibbidi Bobbidi Boutique voor make-overs voor kinderen; Edge club voor jongeren; Cabanas voor casual dineren en een make-over voor specialiteitenrestaurant Palo. De bovenste dekken krijgen een waterglijbaan Twist’n’Spout en waterparken Dory’s Reef en Aqualab.

Na de renovatie vaart de Disney Wonder terug naar Galveston in Texas, vanwaar het diverse Caribbische en Mexicaanse cruises gaat maken.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!