Holland America Line viert opening van Denali Square Complex in Alaska

DenaliDeze week heeft Holland America Line het drie jaar durende renovatie project van het McKinley Chalet Resort afgerond. De opening van het Denali Square Complex markeerde het einde. Holland America Line directeur Orlando Asfhord verwelkomde een groot aantal gasten en onthulde het complex officieel.

“Bijna 70 jaar lang is Holland America Line een voorloper geweest in het ontdekken van Alaska. De opening van het Denali Square is een nieuw spannend moment in onze rederijgeschiedenis,” zegt Ashford. “Een complex zoals Denali Square is ongeëvenaard in de cruisewereld en het brengt meer facetten van deze regio naar onze gasten toe door het laten zien van lokale gerechten, kunst, entertainment en veel meer. Het Denali National Park is en zal voor onze mooie Land+Sea Journeys het middelpunt blijven.”

De afgelopen drie jaar heeft Holland America Line verbeteringen doorgevoerd in het gehele McKinley Chalet Resort, waarvan afgelopen jaar een vernieuwde gebiedsinrichting en nieuw ingerichte gastenkamers. De Land+Sea Journeys bieden maximaal drie nachten aan op dit resort.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.