Holland America Line viert opening van Denali Square Complex in Alaska

DenaliDeze week heeft Holland America Line het drie jaar durende renovatie project van het McKinley Chalet Resort afgerond. De opening van het Denali Square Complex markeerde het einde. Holland America Line directeur Orlando Asfhord verwelkomde een groot aantal gasten en onthulde het complex officieel.

“Bijna 70 jaar lang is Holland America Line een voorloper geweest in het ontdekken van Alaska. De opening van het Denali Square is een nieuw spannend moment in onze rederijgeschiedenis,” zegt Ashford. “Een complex zoals Denali Square is ongeëvenaard in de cruisewereld en het brengt meer facetten van deze regio naar onze gasten toe door het laten zien van lokale gerechten, kunst, entertainment en veel meer. Het Denali National Park is en zal voor onze mooie Land+Sea Journeys het middelpunt blijven.”

De afgelopen drie jaar heeft Holland America Line verbeteringen doorgevoerd in het gehele McKinley Chalet Resort, waarvan afgelopen jaar een vernieuwde gebiedsinrichting en nieuw ingerichte gastenkamers. De Land+Sea Journeys bieden maximaal drie nachten aan op dit resort.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)