Video: Splendour of the Seas getransformeerd tot TUI Discovery

Thomson Cruises heeft een video gepubliceerd over de grootschalige renovatie die haar nieuwe cruiseschip TUI Discovery de afgelopen periode heeft ondergaan tijdens haar droogdok in het Spaanse Cadiz. Het schip werd in april overgenomen van Royal Caribbean waar het voer onder de naam Splendour of the Seas. Daarna gingen 1.200 arbeiders aan boord om het schip gereed te maken voor de Britse cruisemarkt. Het is o.a. volledig geverfd, voorzien van een nieuwe technische infrastructuur en aangepaste faciliteiten. Aanstaande zaterdag vertrekt de TUI Discovery voor haar eerste cruise vanuit haar nieuwe Spaanse thuishaven Palma de Mallorca. Het zal diverse cruises in de Middellandse Zee gaan maken, waarna het eind oktober vertrekt naar de Caribbean. Volgend jaar zomer keert het schip (1.830 passagiers) weer terug naar Europa.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.