AIDA Cruises viert 20e verjaardag met nieuw concept AIDA Selection

AIDAvita
AIDAvita

AIDA Cruises viert dinsdag haar 20e verjaardag. Op 7 juni 1996 werd het eerste cruiseschip in de vloot van AIDA, de AIDAcara, door Christiane Herzorg, de vrouw van de voormalig bondspresident, in Rostock gedoopt. Deze feestelijke dag wordt door meer dan 23.000 gasten aan boord van de elf cruiseschepen van AIDA Cruises gevierd.

In het bijzonder op de verjaardagsreis van de AIDAcara staan de passagiers enkele hoogtepunten te wachten. Naast een groot jubileumgala zullen veel beroemdheden hun opwachting maken aan boord, zoals de doopmoeder van de AIDAluna Fraziska Knuppe, zanger en entertainer Terrel Woodbury en de ‘AIDA Live Beats’ bekenden DJ Jamie Loca, Guru da Beat en Jay Smith.

Gelijktijdig met haar verjaardag introduceert de Duitse cruisemaatschappij een nieuw concept, de ‘AIDA Selection’ op haar drie kleinste cruiseschepen, de AIDAcara, AIDAvita en AIDAaura. De AIDA Selection reizen onderscheiden zich door uitzonderlijke routes naar nieuwe regio’s of exclusieve havens. De schepen blijven langer in de havens liggen waardoor de gasten in alle rust de regio kunnen ontdekken. Daarnaast is het programma aan boord toegesneden op de plaats van bestemming, zowel qua cultuur als culinair door het aanbieden van regionale specialiteiten en kookcursussen.

AIDA wil haar gasten gaan betrekken bij de besluitvorming over toekomstige routes en aanlegplaatsen voor AIDA Selection. De eerste AIDA Selection cruise start op 11 februari 2017 vanuit Hamburg met de AIDAcara naar Scandinavië. In de zomer van 2017 worden alle reizen op de 3 schepen als AIDA Selection aangeboden. Meer informatie over de AIDA Selection reizen wordt binnenkort gepresenteerd in de speciale AIDA Selection brochure en in de nieuwe AIDA herfst 2016 catalogus.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!