Eerste stuk staal gesneden voor Seabourn Ovation

Foto: Seabourn
Foto: Seabourn

Dinsdag is op de scheepswerf Sestri Ponente van Fincantieri in Genua het eerste stuk staal gesneden voor het tweede nieuwbouwschip van Seabourn, de Seabourn Ovation. Rick Meadows, President van Seabourn, en Raffaele Davassi, directeur van de scheepswerf, gaven acte de presence bij de start van de bouw van het zusterschip van de Seabourn Encore, die momenteel in aanbouw is in Marghera en eind van dit jaar wordt opgeleverd. De Seabourn Ovation zal in het voorjaar van 2018 aan de vloot worden toegevoegd.

Het schip (210 meter lang en 28 meter breed) krijgt een brutotonnage van 41.000 en een capaciteit van 600 passagiers. Het wordt uitgerust met een extra dek, nieuwe uitgebreide openbare ruimtes en moderne design elementen en innovaties. Elke suite wordt voorzien van een eigen veranda. Adam D. Tihany is verantwoordelijk voor de design van de openbare ruimtes zoals de restaurants, Spa, theater, casino, lounges, buitendekken en de Seabourn Square.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.