Tweeling astronauten Scott en Mark Kelly op Crystal Serenity

Crystal Serenity
Crystal Serenity

In samenwerking met NASA heeft Crystal Cruises twee astronauten uitgenodigd om aan boord van de Crystal Serenity een lezing te houden. Het gaat om astronauten Scott Kelly en Mark Kelly. Ze varen mee op de Serenity op de cruise van 26 juni die vertrekt van Anchorage (Alaska) met als eindbestemming Vancouver. De identieke tweelingbroers vertellen alles over hun astronauten belevenissen. Scott Kelly ging de ruimte in, terwijl tweelingbroer Mark Kelly op de aarde bleef. Beiden werden onderzocht of een ruimteverblijf effect heeft op het lichaam.

De beide sprekers zullen gedurende verschillende lezingen en vraag & antwoord sessies vertellen over hun ervaringen bij de NASA. De cruise van 26 juni 2016 vertrekt vanuit Anchorage en gaat via Sitka, Juneau, Skagway en Ketchikan naar Vancouver.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.