Mark Dexter kapitein van nieuwe Seabourn Encore

Seabourn heeft bekend gemaakt dat kapitein Mark Dexter de eerste kapitein zal worden van de nieuwe Seabourn Encore die in december 2016 wordt opgeleverd. Dexters laatste functie was die van vlootkapitein waarin hij het project Bridge Resource Management leidde. Hij kwam bij Seabourn in 2007 en voer onder andere op de Seabourn Odyssey.

Kapitein Dexters carrière startte meer dan 35 jaar geleden als cadet bij Cunard Steamship Company. Daarna voer hij op tankers, containerschepen en passagiersschepen voordat hij op de brug van ferry’s kwam te staan. Na een periode aan wal ging hij terug naar zee als kapitein van Hebridean Island Cruises en Swan Hellenic.

Seabourn Encore (600 gasten) bouwt voort op de hoog aangeschreven Odyssey klasse schepen die in de vaart kwamen in de periode van 2009 en 2011. Het zusterschip, de Seabourn Ovation, komt in 2018 bij de vloot.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.