Met AIDA Cruises deze zomer naar Plopsaland en Legoland

AIDA KidsDeze zomer biedt AIDA Cruises voor jongere gasten aan boord van de AIDA schepen een boeiend excursieprogramma aan land. Met hun ouders kunnen de kinderen op bezoek gaan bij de mooiste attractieparken en themaparken van Noord- en West Europa en rondom de Middellandse Zee.

Nieuw in het aanbod is bijvoorbeeld een dagexcursie naar het beroemde Eftelingpark vanuit Rotterdam waar de AIDAprima elke week aanmeert. In België wordt vanuit Zeebrugge het Plopsaland park bezocht in De Panne. Daar ontmoeten kinderen de bekende stripfiguren. Vanuit Southampton is Legoland te bereiken waar onder andere een Star Wars Mini land is opgebouwd uit legostenen.
De excursies naar deze pretparken worden aangeboden van 23 juni tot 12 september 2016. Met de bus gaat het naar de plek van bestemming. De verblijfstijd in de parken is maximaal 7,5 uur. Mooi voordeel is dat de kinderprijzen voor deze excursies aangenaam geprijsd zijn.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.