Holland America Line gaat samenwerking aan met top sushi chef Matsuda

Sushi Chef Andy Matsuda Koningsdam - Holland America LineHolland America Line heeft bekendgemaakt dat het een samenwerking is aangegaan met de top sushi chef Andy Matsuda van het Sushi Chef Instituut in Los Angeles. Matsuda zal zijn kennis gaan delen en de chefs aan boord gaan trainen om ervoor te zorgen dat zij op de hoogte zijn van de laatste sushi trends en technieken. Daarnaast zullen ook vier van zijn specialiteiten sushi rolls op het menu komen van het Aziatische fusion restaurant Tamarind op het MS Koningsdam, MS Nieuw Amsterdam en MS Eurodam.

Matsuda, een geboren Japanner, heeft meer dan 35 jaar ervaring in het maken van sushi en 15 jaar ervaring in het lesgeven. Op het Matsuda’s Sushi Chef Instituut brengt hij veelbelovende chefs en professionals uit de gehele wereld de kunsten bij het sushi maken en de Japanse keuken. De samenwerking is gestart met de training van de chefs aan boord van het MS Koningsdam. Het nieuwe cruiseschip heeft in het Tamarind een speciale sushi bar met 8 plekken waar gasten de chefs de verse sushi zelf kunnen zien bereiden.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!