Bezoek een cruiseschip tijdens Cruisedagen 2016 van Cruise Travel

Ook dit jaar biedt Cruise Travel weer de mogelijkheid om een kijkje te nemen aan boord van een cruiseschip. Tijdens de Cruise Dagen kan je zelf alvast de cruisesfeer beleven. Tijdens een rondleiding krijg je de kans om langs alle faciliteiten en openbare ruimtes van het schip te wandelen, van zwembaden en casino tot kinderclub, lounge en restaurants. Ook is er de mogelijkheid om te genieten van een overheerlijke high tea, lunch of een diner. Tot slot volgt er een korte presentatie. Cruise Dagen vinden plaats van augustus t/m september 2016. De locaties zijn de Cruise Terminal van Amsterdam (PTA) en de Cruiseterminal in Rotterdam. Per persoon bedraagt de toegangsprijs €34,95.

Hierbij een overzicht van de Cruise Dagen per rederij:

AIDA Cruises

 • donderdag 18 augustus 2016 – AIDAprima – Rotterdam – Volgeboekt – geen plaatsen meer beschikbaar.

Costa Cruises

De minimum leeftijd voor deelname aan de Cruise Dagen is 18 jaar. 

Inclusief:

Bij AIDA Cruises: Rondleiding, impressie hutten en lunch aan boord. Bij Costa Cruises: Presentatie, rondleiding, impressie hutten, lunch en sneak preview shows aan boord.

Alle Cruise Dagen zijn alleen mogelijk bij voorinschrijving met een geldig identiteitsbewijs. Inschrijven gaat via deze link.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

6 thoughts on “Bezoek een cruiseschip tijdens Cruisedagen 2016 van Cruise Travel

 • 18 juni 2016 om 21:24
  Permalink

  Tegenvaller. Alleen Costa en Aida. Hopelijk komen er nog wat interessantere schepen bij

 • 18 juni 2016 om 21:37
  Permalink

  Zou graag willen weten waar en hoe je kunt boeken voor een bezoek aan de aidaprima.

 • 18 juni 2016 om 22:06
  Permalink

  Mooi initiatief om eens te kijken

 • 21 juni 2016 om 08:42
  Permalink

  Ik gids al een drietal jaar toeristen die in Zeebrugge van de Aida komen. Ik had zeer graag ingeschreven om dit schip te bezoeken op de cruisedagen in Rotterdam. Maar zo vlug als dit volgeboekt is kon ik geen vrije dag regelen op het werk; is er nog een andere mogelijkheid om alsnog dit schip te bezoeken. Het fascineert me wat die toeristen meemaken die week en in hun vrije tijd willen zij over die bevindingen praten. Om te kunnen meepraten zou het fijn zijn dit schip war nader te leren kennen.

 • 21 juni 2016 om 21:28
  Permalink

  Hallo Tina, voorzover wij weten op dit moment niet. Ik adviseer je om de websites en social media kanalen van de divers reisbureaus in Nederland en Belgie in de gaten te houden. Zodra we van mogelijke scheepsbezoeken horen zullen we hiervan ook melding maken op onze website. Gr, Miriam

Reacties zijn gesloten.