MSC Cruises onthult op 4 juli zusterschip MSC Seaside

MSC Seaside
MSC Seaside

Op maandag 4 juli 2016 zal MSC Cruises het nieuwe zusterschip van de MSC Seaside onthullen. Dat heeft de Italiaanse cruisemaatschappij in een e-mail aan alle leden van het loyaliteitsprogramma MSC Voyagers Club laten weten. Het is het 3e nieuwe cruiseschip na de MSC Meraviglia – in de vaart vanaf juni 2017 (Middellandse Zee) – en de MSC Seaside – in de vaart vanaf december 2017 (Caribbean). Het tweede schip in de Seaside-klasse, dat ook door Fincantieri wordt gebouwd, zal in 2018 worden opgeleverd en waarschijnlijk in de Middelandse Zee worden gestationeerd. MSC Voyagers Clubleden hebben op 4 juli exclusieve toegang tot de pre-sale van het nieuwe zusterschip van de MSC Seaside met daarbij een korting van 5% + 5%.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​