Norwegian Dawn terug in vloot met nieuwe restaurants, bars en lounges

Norwegian DawnDe Norwegian Dawn (2224 passagiers, gebouwd 2002) keerde deze week terug van een groot droogdok verblijf waar het schip een intensieve renovatie kreeg. Dit als onderdeel van de 400 miljoen dollar kostende verbeterprogramma van Norwegian Cruise Line, The Norwegian Edge.

“Dit was geen regulier droogdok verblijf,” zegt Andy Stuart, Norwegians directeur. “Sommige ruimtes van de Norwegian Dawn zijn compleet gestript tot aan het staal en daarna weer heringericht om de look & feel van de nieuwste Norwegian schepen te krijgen.”

Alle hutten kregen een upgrade, als ook de Garden Villa’s, de grote suites op het schip. Daarnaast zijn er twee nieuwe restaurants gebouwd waaronder de zeer populaire pub/sportbar O’Sheehan’s Bar & Grill die op de nieuwe klasse schepen te vinden is. Het tweede nieuwe restaurant is Los Lobos Cantina, een compleet nog niet eerder gezien restaurant bij de rederij. Het biedt traditionele Mexicaanse gerechten in een modern jasje. De huidige restaurants zijn vernieuwd en heringericht.
Nieuwe bars zijn The Cellars (wijnbar) en de Sugarcane Mojito Bar met meer dan 15 verschillende mojitos op dek 13. Tot slot is de Spinnaker Lounge getransformeerd in de nieuwe Bliss Lounge.

De Norwegian Dawn vaart tot en met oktober wekelijks vanuit Boston naar de Bermuda-eilanden. Vanaf november maakt ze cruises vanuit New Orleans naar het westelijk Caribbisch gebied.

Cruises zijn boekbaar bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)