Jean Louis David hairstyling salons op cruiseschepen MSC Cruises

Jean-Luis-David-News_40545_996_293-206MSC Cruises heeft bekendgemaakt dat het een samenwerking is aangegaan met het hairstylingsmerk Jean Louis David. De Italiaanse rederij zal Jean Louis David salons introduceren in haar gehele vloot. Het wil daarmee haar schoonheids- en wellnessdiensten voor de gasten op haar cruiseschepen verder uitbreiden. De nieuwe diensten varieren was- en stylingbehandeling tot een revitaliserende hydraterende olie therapie verzorgd door stylisten die zijn opgeleid door Jean Louis David. De producten van hem zullen ook verkrijgbaar zijn in de salons voor gebruik aan boord danwel voor thuis. De prijzen zullen vergelijkbaar zijn met die aan land.

Jean Louis David staat bekend om zijn innovatieve hairstyling. In 1961 werd zijn eerste salon geopend in Parijs. Momenteel heeft het merk wereldwijd meer dan 1.000 salons. Er zullen in eerste instantie 11 salons op zee worden geopend waarbij er plannen zijn om de diensten ook aan te bieden op de nieuwe schepen te beginnen met de MSC Meraviglia in juni 2017. De eerste salons zijn reeds in bedrijf op de MSC Preziosa, MSC Fantasia en MSC Poesia. De rest volgt voor het einde van 2016.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!