Cruise Travel presenteert gids met luxe cruises

CruiseTravel-luxegids_2017-2017 (1)Cruise Travel presenteert een separate gids met daarin ultiem luxe cruises naar de mooiste bestemmingen wereldwijd. Naast de eerder verschenen algemene cruisegids, waarin de boodschap ‘cruisen is leuk voor iedereen’ centraal staat, en de Cruise&More rond- en themareizen, is daarmee het drietal Cruise Travel brochures compleet.

“Exclusieve cruises vragen om een exclusieve presentatie,” zegt Eugène Westerink, directeur van Cruise Travel. “De nieuwe gids is daar slechts een klein onderdeel van. Onze specialisten van de afdeling Cruise Deluxe geven de klanten bij het uitzoeken van hun droomreis al hetzelfde exclusieve gevoel dat ze straks aan boord ook zullen ervaren.” Deze cruisespecialisten kennen de rederijen en bestemmingen persoonlijk en geven gegarandeerd een snelle reactie op (aan)vragen. Daarnaast kan gekozen worden voor een eigen contactpersoon en komen er exclusieve informatie- en inspiratieavonden.

Cruisen in ultieme luxe
Een uitmuntende dienstverlening door de altijd attente en ervaren bemanning, subliem eten en drinken, ruimere hutten of suites en veelal all-inclusive verzorging zijn kenmerkend voor de schepen van luxe rederijen. Afhankelijk van de rederij die men kiest, zijn ook fooien, non-alcoholische én alcoholische dranken, diners in de specialiteitenrestaurants en vaak zelfs excursies en/of wifi bij de reissom inbegrepen. Geen verrassingen dus, maar onbezorgd genieten. Precies zoals een luxe cruise hoort te zijn! Daarbij is de sfeer veelal informeel en zijn de cruiseschepen compacter van formaat, waardoor ze in bijzondere havens kunnen aanleggen en daar langere tijd blijven liggen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Cruise Travel presenteert gids met luxe cruises

  • 26 juni 2016 om 08:11
    Permalink

    Hoe kan ik zo’n nieuw boek bekomen ultieme luxe cruise vakanties?

Reacties zijn gesloten.