Celebrity Cruises in 2017 met drie schepen naar Galapagos Eilanden

Celebrity Xpedition
Celebrity Xpedition

Celebrity Cruises heeft vrijdag haar nieuwe cruises bekend gemaakt naar de Galapagos Eilanden. De rederij heeft met de toevoeging van twee nieuwe schepen, de Celebrity Xploration en Celebrity Xperience, nu nog meer opties. Deze schepen zullen vanaf maart 2017 in de vaart genomen worden na een verbouwing van miljoenen dollars om de schepen van de ‘Modern Luxury’ kenmerken te voorzien. Beide schepen bieden een breed bereik aan all-inclusive diensten en land excursies als zij deze nieuwe routes gaan varen. Gasten kunnen ook blijven varen met Celebrity’s, 100 bedden tellende, Celebrity Xpedition. Samen zullen de drie schepen 6 routes, 15 eilanden en meer dan 30 havens aandoen en er zijn meerdere pakketten om uit te kiezen.

Celebrity Xploration is een catamaran met 8 luxueuze hutten, elk met een raam of balkon De grotere Celebrity Xperience biedt een soort gelijke Modern Luxury experience aan gasten met haar 24 elegante hutten. Elk schip zal beschikken over luxe accommodaties met nieuwe premium matrassen, kussens en luxueus beddengoed. Daarnaast heeft elke hut een LCD TV en is er een high-speed internet service beschikbaar op het gehele schip. Tijdens de cruises worden land excursies aangeboden die geleid worden door expert naturalisten en speciaal samengestelde maaltijden bestaande uit verse zeevruchten en vis uit de omgeving, bereid door een Celebrity Michelin-ster bekroonde chef. Gasten kunnen ook genieten van diverse lekkernijen uit de lokale omgeving zoals koffie en chocolade, maar ook van premium dranken of een speciaal samengestelde wijn kaart.

‘’Met meer dan 12 jaar ervaring in de Galapagos Eilanden hebben gasten ons verteld dat wij het beste zijn in onze klasse met het aanbieden van award-winning vakanties in deze unieke hoek van de wereld’’ zei Lisa Lutoff-Perlo, President en CEO van Celebrity Cruises. ‘’Nu bieden we de reis van iemands leven op onze nieuwe schepen met routes en havens die nog nooit eerder zijn bezocht en ervaringen die exclusief bij Celebrity te ervaren zijn. Als een modern luxury vakantie in de Galapagos Eilanden nog niet op uw bucket list stond, dan moet deze er nu zeker op staan!’’ Cruises variëren van 7 tot 15 nachten en varen noordelijke en zuidelijke routes.

Celebrity Xperience

  • Gasten kunnen kiezen voor 7, 10 of een 13 nachten all-inclusive cruise
  • Nieuwe havens die worden aangedaan zijn onder andere Mosquera Islet, Black Turtle Cove, Cerro Brujo, Santa Fe, Darwin Bay en El Barranco – bekend door zijn Prince Philip trap dat gasten leidt naar grote zeevogel kolonies van Nazac en Red-Footed Boobies.
  • Vandaag gelanceerd en exclusief bij Celebrity is de nieuwe Xperiential Travel route van 13 nachten. Gasten kunnen de lokale bevolking en de bewoners van het dierenrijk van dichtbij meemaken. Na 2 nachten Quito in Ecuador ontdekken zal het schip 7 nachten varen, gasten zullen van boord gaan en aan een 3 nachten durende reis beginnen inclusief:

o   Accommodatie in een hotel aan zee in Puerto Ayora, Santa Cruz Eiland

o   Een bezoek aan een lokale boerderij of kas om eten te verzamelen waar later door een professionele chef in een lokaal restaurant een maaltijd mee zal worden bereid

o   Tijd doorbrengen met een lokale visser om de vangst van de dag binnen te halen voor de maaltijd van die avond. Gasten zullen ook voorlichting krijgen over duurzaam toerisme dat helpt om het eiland en het dierenrijk te behouden. Daarna hebben gasten de mogelijkheid om op een privé strand te zwemmen en te snorkelen.

Celebrity Xploration

  • Gasten kunnen hun eigen schip charteren voor een all-inclusive 7 nachten durende cruise vakantie met een variatie aan activiteiten voor en na de cruise.
  • Nieuwe havens waaronder El Barranco, Darwin Bay, Espumilla Beach, Mosquera Islet, Chinese Hat, Kicker Rock, Cerro Brujo, Walls of Tears en Puerto Vallamil – thuis voor het Galapagos Giant Tortoise Center

Naast de twee nieuwe schepen kunnen reizigers nog steeds varen met de Celebrity Xpedition voor 7, 10, 11 of 15 nachten all-inclusive vakanties. Daarbij worden verschillende land excursies aangeboden. Een mogelijkheid is om te dineren met authentieke gerechten, klaar gemaakt door de lokale bevolking die zo een bijdrage leveren aan het behoud van het eiland met het Scalesia Reforestation Project – een samenwerking met het Galapagos National Park. Alle cruises kunnen gecombineerd worden met voor- en na cruise land activiteiten.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Celebrity Cruises in 2017 met drie schepen naar Galapagos Eilanden

  • 24 juni 2016 om 22:38
    Permalink

    Geweldig hou me op de hoogte gr Jannie

Reacties zijn gesloten.