Mein Schiff 7 en 8 worden Mein Schiff 1 en 2

offizielle_plakettenbergabeDe nieuwbouwschepen van TUI Cruises die gepland staan voor oplevering door scheepsbouwer Meyer Turku in 2018 en 2019 krijgen de naam Mein Schiff 1 en Mein Schiff 2. Tot op heden hadden ze de werktitel Mein Schiff 7 en Mein Schiff 8. Aangezien de huidige Mein Schiff 1 en Mein Schiff 2 overgaan naar zustermaatschappij Thomson Cruises kwamen deze namen vrij. IN 2019 zal TUI Cruises 6 cruiseschepen in haar vloot hebben, Mein Schiff 1 t/m Mein Schiff 6, allen speciaal gebouwd voor de Duitse cruisemaatschappij. Mein Schiff 1 en Mein Schiff 2 waren oorspronkelijk schepen van Celebrity Cruises. CEO Wybcke Meier maakt het nieuws donderdag bekend tijdens de Plaque ceremonie van de recent opgeleverde Mein Schiff 5 in Kiel.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.