Royal Caribbean gaat in gehele vloot afhaalsushi aanbieden

izumi-2Vanaf 1 juli zal in de gehele vloot van Royal Caribbean International het mogelijk zijn om sushi-maaltijden af te halen. Onder de naam Izumi Express, vernoemd naar het Aziatische restaurant dat op veel cruiseschepen van de maatschappij te vinden is, zal tegen een zeer gereduceerde prijs verpakte sushi verkrijgbaar zijn. De pakken zullen maximaal 8 sushi-rollen bevatten.

‘We wilden iets snels en eenvoudigs aanbieden, wat je meteen kan meenemen en kan eten waar je maar wilt. Sushi leent zich hier goed voor. Sushi werd zeer populair rond 1800 in Tokyo, toen het werd geserveerd op sushi-karretjes tijdens wedstrijden sumoworstelen’, aldus hoofdchef Travis Kamiyama van de Amerikaanse rederij. Izimu Express is reeds beschikbaar op een aantal schepen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.