Video: Drones racen op de AIDAprima

Het nieuwe vlaggenschip van Aida Cruises, de AIDAprima, is opnieuw het decor van spectaculaire video opnamen. Ditmaal hebben twee drones opnames gemaakt van het hele schip. In de video vliegen twee racing drones met een snelheid van 120 km per uur. Ze laten het lanaidek zien, het patiodek en gaan door de beachclub. Verdere opnames laten het Theatrium, de restaurants en de spa zien. Ook bijzonder is de dubbele race glijbaan waarin zij vlogen.

De twee minuten durende video werd in april 2016 al opgenomen, tijdens de tocht van de AIDAprima van Japan naar Hamburg toen er nog geen passagiers op het schip aanwezig waren. De twee drones werden gestuurd door twee professionele dronepiloten, Detlef Wormstall en Alex Wulf. Daarnaast werden andere camera’s gebruikt.

(https://www.youtube.com/watch?v=nC8Q0unTriI)

Cruises op de AIDAprima zijn boekbaar vanaf €480, met vertrek uit Rotterdam, bij onder andere:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.