Video: Drones racen op de AIDAprima

Het nieuwe vlaggenschip van Aida Cruises, de AIDAprima, is opnieuw het decor van spectaculaire video opnamen. Ditmaal hebben twee drones opnames gemaakt van het hele schip. In de video vliegen twee racing drones met een snelheid van 120 km per uur. Ze laten het lanaidek zien, het patiodek en gaan door de beachclub. Verdere opnames laten het Theatrium, de restaurants en de spa zien. Ook bijzonder is de dubbele race glijbaan waarin zij vlogen.

De twee minuten durende video werd in april 2016 al opgenomen, tijdens de tocht van de AIDAprima van Japan naar Hamburg toen er nog geen passagiers op het schip aanwezig waren. De twee drones werden gestuurd door twee professionele dronepiloten, Detlef Wormstall en Alex Wulf. Daarnaast werden andere camera’s gebruikt.

 

(https://www.youtube.com/watch?v=nC8Q0unTriI)

Cruises op de AIDAprima zijn boekbaar vanaf €480, met vertrek uit Rotterdam, bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTUITravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)