Ook Costa Cruises gaat naar Sir Bani Yas Eiland

Sir Bani Yas Eiland
Sir Bani Yas Eiland

In navolging van MSC Cruises heeft ook Costa Cruises bekendgemaakt dat het in het winterseizoen 2016/2017 de nieuwe bestemming Sir Bani Yas Island, een 16,5 kilometer lange eiland gelegen voor de zuidwestkust van Abu Dhabi, zal aandoen. Het eiland, dat tot een echte strandbestemming is ontwikkeld, is opgenomen in de ‘Juwelen van de Emiraten’ route die het het cruiseschip Costa neoRiviera wekelijks vaart vanuit Dubai van 16 december 216 tot 17 maart 2017 naar de Verenigde Arabische Emiraten (Abu Dhabi) en Oman (Muscat).

Gasten kunnen een dag genieten van een van de mooiste eilanden in de Arabische Golf met o.a. het Arabian Wildlife Park, een wildreservaat voor meer dan 13.000 dieren. Er kan worden ontspand op het witte zandstrand met volledige voorzieningen en exclusieve toegang, dankzij de speciale VIP-ruimtes uitgerust met strandtentjes. De bars en buffetten zullen worden beheerd door Costa’s eigen personeel. Actievelingen kunnen o.a. kiezen voor een jeepsafari, kajakken of snorkelen.

Boek nu een cruise op dit schip bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!