Cruisereiziger
AccommodatieBadkamer

Exclusieve L’Occitane badproducten aan boord Seven Seas Explorer

Foto: RSSC
Foto: RSSC

De Seven Seas Explorer, ‘s werelds meest luxueuze cruiseschip, zal aan boord beschikken over een exclusieve collectie van badartikelen van de Mer & Mistral lijn van L’Occitane. Het is het eerste cruiseschip dat gratis producten aanbiedt uit deze exclusieve lijn. De nieuwe producten van L’Occitane zullen standaard in alle suites aan boord van de Seven Seas Explorer te vinden zijn. Later deze zomer zullen de producten ook op de andere schepen van Regent Seven Seas Cruises beschikbaar zijn.

De Mer & Mistral lijn maakt deel uit van het La Collection de Grasse assortiment van L’Occitane en is een eerbetoon aan de parfumbestelling van de Provençaalse stad. Inbegrepen in de exclusieve collectie voor Seven Seas Explorer, dat in juli in de vaart komt, zijn flesjes van 75 ml van L’Occitane shampoo, conditioner, douchegel, body lotion en zeep. Daarnaast ontvangen gasten gratis een 100 ml fles Lavender Liquid Foaming Bath met frisse lavendelolie uit de Provence.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!