Muntceremonie voor Silver Muse bij bouwer Fincantieri in Sestri

Vandaag vond op ultra luxe cruiseschip Silver Muse voor rederij Silversea Cruises de traditionele muntceremonie plaats. Dit vond plaats bij de werf van Fincantieri in Genua, Sestri Ponente. De ceremonie markeert de start aan de werkzaamheden aan de binnenkant van het schip. De Silver Muse zal worden opgeleverd in april 2017.

Tijdens de muntceremonie werd een zilveren herdenkingsmunt op het hoogste dek geplaatst. Doopmoeder van deze plechtigheid is  Costanza Lefebvre d’Ovidio, dochter van de directeur van Silversea Cruises, Manfredi Lefebvre d’Ovidio. Ook Fincantieri’s directeur Giuseppe Bono was bij de ceremonie.
De Silver Muse (40.700 ton) heeft plek voor 596 passagiers aan boord. De Muse is geen kopie van het laatste nieuwe schip van Silversea Cruises, Silver Spirit uit 2009. De Silver Muse is de evolutie van de Spirit waarbij ultra-luxe cruisen weer een nieuwe betekenis krijgt.

De nieuwe Silver Muse zorgt ervoor dat de vloot van Silversea groeit naar 9 schepen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)