Verbod op meenemen drinken aan boord cruiseschepen Norwegian Cruise Line

Sugarcane Mojito Bar
Sugarcane Mojito Bar bij NCL

In navolging van Carnival Cruise Line gaat ook Norwegian Cruise Line een verbod in stellen om eigen drinken aan boord mee te nemen. Vanaf 15 juli mogen cruisepassagiers geen alcoholische dranken en non-alcoholische dranken zoals water, frisdrank en sap meer meenemen. Gasten mogen wel volledig gesloten wijnflessen meenemen waar ze een vergoeding voor moeten betalen.

Norwegian Cruise Line zegt dat zij met dit nieuwe beleid een betere beveiliging kunnen garanderen. Cruisepassagiers zijn voortaan minder tijd kwijt bij toegangscontroles bij inscheping en bij iedere haven waar aangelegd wordt.

Uitzonderingen zijn er voor medische doeleinden en water voor babyvoeding.

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.