Verbod op meenemen drinken aan boord cruiseschepen Norwegian Cruise Line

Sugarcane Mojito Bar
Sugarcane Mojito Bar bij NCL

In navolging van Carnival Cruise Line gaat ook Norwegian Cruise Line een verbod in stellen om eigen drinken aan boord mee te nemen. Vanaf 15 juli mogen cruisepassagiers geen alcoholische dranken en non-alcoholische dranken zoals water, frisdrank en sap meer meenemen. Gasten mogen wel volledig gesloten wijnflessen meenemen waar ze een vergoeding voor moeten betalen.

Norwegian Cruise Line zegt dat zij met dit nieuwe beleid een betere beveiliging kunnen garanderen. Cruisepassagiers zijn voortaan minder tijd kwijt bij toegangscontroles bij inscheping en bij iedere haven waar aangelegd wordt.

Uitzonderingen zijn er voor medische doeleinden en water voor babyvoeding.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)