Naar Museo di Capodimonte met nieuwe Costa Cruises excursies in Napels

Cruisepassagiers die met Costa Cruises het Italiaanse Napels bezoeken kunnen vanaf heden tot eind 2017 het Museo di Capodimonte en aangrenzende Bosco Park bezoeken. De Italiaanse cruisemaatschappij biedt daarvoor twee nieuwe excursies aan, genaamd ‘De schatten van Napels: Capodimonte en de schat van San Gennaro’ en ‘Fietsen in het Real Bosco di Capodimonte’, die beide worden afgesloten met een eet- en wijnproeverij van typische lokale producten. Het doel is om meer internationale bezoekers kennis te laten maken met het museum die een uitgebreide kunstcollectie bevat met werken uit de 13e eeuw tot de vandaag de dag.

Bosco Park is opgenomen in het UNESCO Werelderfgoedlijst vanwege zijn grote verscheidenheid aan botanische soorten vanuit de gehele wereld. Het is een van de grootste in Italië. Tot aan eind volgend jaar zullen de schepen uit de vloot van Costa Cruises Napels bijna 80 keer aandoen. Dat is goed voor meer dan 210.000 cruisepassagiers. Gasten op de Costa Fascinosa hadden afgelopen vrijdag de primeur tijdens een 7-daagse cruise in het Westelijk gedeelte van de Middellandse Zee.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)