MS Koningsdam wijkt zondag uit naar Rotterdam

Koningsdam 02
MS Koningsdam in Rotterdam

Cruise Port Rotterdam meldt zaterdagochtend op Facebook dat het MS Koningsdam zondag Rotterdam aan zal doen. Het gaat om een onverwachte uitwijking. Het nieuwe cruiseschip van Holland America Line zou namelijk oorspronkelijk van 07:00-16:00 uur haar thuishaven Amsterdam aandoen voor een zogenaamde ‘turn around’. De reden voor de wijziging is de verwachte harde wind bij de sluis in IJmuiden. Het MS Koningsdam, dat onderweg is vanuit het Noorse Oslo, begint zondag een 8-daagse cruise naar de Noorse fjorden met stops in Eidfjord, Alesund, Geiranger en Bergen.

Update: Het MS Koningsdam komt zondag om 06:30 uur aan in Rotterdam en vertrekt om 16:30 uur.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​