MS Koningsdam wijkt zondag uit naar Rotterdam

Cruise Port Rotterdam meldt zaterdagochtend op Facebook dat het MS Koningsdam zondag Rotterdam aan zal doen. Het gaat om een onverwachte uitwijking. Het nieuwe cruiseschip van Holland America Line zou namelijk oorspronkelijk van 07:00-16:00 uur haar thuishaven Amsterdam aandoen voor een zogenaamde ‘turn around’. De reden voor de wijziging is de verwachte harde wind bij de sluis in IJmuiden. Het MS Koningsdam, dat onderweg is vanuit het Noorse Oslo, begint zondag een 8-daagse cruise naar de Noorse fjorden met stops in Eidfjord, Alesund, Geiranger en Bergen.

Update: Het MS Koningsdam komt zondag om 06:30 uur aan in Rotterdam en vertrekt om 16:30 uur.

Nieuwsgierig naar een cruise met de Koningsdam? Kijk eens bij:

ANWB Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Stip TUI

 

Hoe ziet het schip eruit? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!