Optredens Jay Leno en Tim McGraw op schepen Carnival in 2017

Carnival LIVECarnival Cruise Line heeft de line-up bekendgemaakt van haar Carnival Live programma in 2017. Van maart tot en met juni zullen de stand-up comedians Jay Leno en Jeff Foxworthy en de country-muzikanten Tim McGraw en Little Big Town optreden op 7 verschillende cruiseschepen van de Amerikaanse cruisemaatschappij. De concerten voor de passagiers vinden plaats op cruises die vertrekken vanaf 5 Amerikaanse (thuis)havens tijdens stops in Nassau en Cozumel. Om de artiesten  te horen dient er wel een toegangsprijs te worden betaald van 30 tot 80 dollar tot 100 tot 300 dollar voor VIP tickets.

Line-up Carnival Live 2017:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!