Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Nieuwe AIDA Selection cruises met AIDAaura in Middellandse Zee

AIDA Cruises heeft de nieuwe AIDA Selection cruises gepresenteerd van het cruiseschip AIDAaura in het westelijke gedeelte van de Middellandse Zee. Van april tot oktober 2017 zullen 7-daagse cruises worden gevaren met vertrek uit en aankomst op Palma de Mallorca. Het nieuwe AIDA Selection concept is volgend jaar voor het eerst beschikbaar, exclusief op de drie kleinste cruiseschepen van de Duitse rederij, AIDAcara, AIDAvita en AIDAaura. De reizen onderscheiden zich door uitzonderlijke routes naar nieuwe regio’s of exclusieve havens. De schepen blijven langer in de havens liggen waardoor de gasten in alle rust de regio kunnen ontdekken.

Gasten hebben de keuze uit 4 nieuwe routes met de AIDAaura waarbij 3 nieuwe havens worden aangedaan: Portoferraio op het eiland Elba, Sète in de buurt van Montpellier in het zuiden van Frankrijk en Palamos aan de Spaanse Costa Brava. Andere hoogtepunten zijn het bezoek aan eilanden zoals Corsica, Minorca, Ibiza, Sardinië en Sicilië. De AIDAaura zal overnachten in Civitavecchia (Rome), Barcelona en La Spezia (Florence). Twee andere nieuwe opties zijn een 6-daagse cruise tijdens Pasen en een 13-daagse cruise ‘Van Mallorca naar Kreta 2’ tijdens de herfst van 2017.

Alle cruises hebben een op maat gemaakte programma aan boord dat is afgestemd op de cultuur uit de diverse regio’s die worden bezocht. Gasten kunnen daarnaast in de restaurants op de schepen genieten van regionale specialiteiten van de bestemmingen en kookcursussen. Aanvullend zullen sprekers hun kennis delen over de routes.

Een overzicht van de nieuwe AIDA Selection cruises met de AIDAaura (april t/m oktober 2017):

– 7-daagse ‘Mediterraanse hoogtepunten 4’

Route: Mallorca – dag op zee – Corsica – Sardinie – Rome/Civitavecchia (overnachting) – Minorca – Mallorca

– 7-daagse ‘Spanje & Frankrijk 3’

Route: Mallorca – dag op zee – Corsica – Cannes – Barcelona (overnachting) – Ibiza – Mallorca

– 7-daagse ‘Spanje & Italie 1’

Route: Mallorca – dag op zee – Elba – Florence/La Spezia (overnachting) – Gerona/Palamos – Minorca – Mallorca

– 7-daagse ‘Spanje & Frankrijk 1’

Route: Mallorca – dag op zee – Montpellier/Sète – Barcelona (overnachting) – Valencia – Ibiza – Mallorca

– 6-daagse ‘Spanje & Frankrijk 2’ (alleen op 8 april 2017)

Route: Mallorca – dag op zee – Montpellier/Sète – Barcelona – Valencia – Ibiza – Mallorca

– 13-daagse ‘Van Mallorca naar Kreta 2’ (alleen op 13 oktober 2017)

Route: Mallorca – dag op zee – Corsica – Sardinie – dag op zee – Sicilie (Messina) – Kefalonia – Athene/Piraeus (overnachting) – Volos – Kavala – Mykonos (overnachting) – Kreta.

Boek nu een cruise op de AIDAaura bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!