Fotoreportage: Uitdokken Genting Dream bij Meyer Werft

Fotograaf en cruisefan Jeroen Houtman bezocht vorige week vrijdag de Meyer Werft in Papenburg (Duitsland) en was bij het uitdokken van de Genting Dream. Rederij Dream Cruises brengt het schip na de Eemstocht medio september naar Azië waar het schip vanaf november 2016 voor de Aziatische markt gaat varen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Fotoreportage: Uitdokken Genting Dream bij Meyer Werft

Reacties zijn gesloten.