PLAYMOBIL brengt speelgoed cruiseschip uit

Playmobil cruiseschipHet Deense merk PLAYMOBIL heeft dit jaar voor het eerst een heus cruiseschip in de collectie opgenomen. Het cruiseschip  met de naam Panama is drie dekken hoog en laat kinderen in hun eigen fantasiewereld meevaren op dit cruiseschip. Het 66 cm lange schip heeft een aantal hutten, een restaurant, zonnedek, lounge en een zwembad met glijbaan. In het zwembad kan echt water gedaan worden. Daarnaast is er een reddingsboot met reddingsvest en talloze kleine accessoires zoals ijsjes, drankjes en koffers. Een kapitein en een gezin met twee kinderen zijn de trotse crew en passagiers van dit schip.

Op het ss Rotterdam is ter gelegenheid van het Playmobil cruiseschip een speciale speelruimte gemaakt voor kinderen. Ze kunnen in deze ruimte spelen met een deel van de collectie en het cruiseschip ook komen bewonderen. Afgelopen vrijdag 19 augustus is de PLAYMOBIL Kids Room aan boord van het ss Rotterdam officieel geopend door twee enthousiaste kinderen. Vanaf deze week is het mogelijk om de speciaal ingerichte PLAYMOBIL Kids Room en speelgoed uit de collectie te bewonderen. Deze ruimte is toegankelijk voor iedereen en is te vinden op het Main Deck achter de Captains Lounge.

Het Playmobil cruiseschip is te koop vanaf €94,99 bij onder andere:

Koop bij bol.com

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)