Carnival Cruise Line brengt playbackshow ‘Lip Sync Battle’ aan boord

Carnival Cruise Line gaat haar entertainment aan boord van haar cruiseschepen uitbreiden met de show ‘Lip Sync Battle Carnival’. Het is een recreatie van de populaire Amerikaanse show waarbij sterren het verkleed tegen elkaar opnemen in playback battles inclusief dans op bekende popliedjes. Het publiek bepaalt na 2 rondes wie de winnaar is. De Amerikaanse rederij is voor de eerste versie op zee een exclusieve samenwerking aangegaan met de producer Spike TV.

De deelnemers worden aan het begin van hun cruise gekozen na een competitie op het Lido dek. Twee finalisten worden geselecteerd op basis van enthousiasme, originaliteit en creativiteit. Er kan worden gekozen uit 200 liedjes, van pop tot rock. Ze krijgen vervolgens de kans om aan hun act te werken bijvoorbeeld de choreografie, kleding, rekwisieten en accessoires met de entertainment-experts aan boord, voordat ze het podium op gaan.

In de tweede ronde zal een scene uit een bekende muziekclip worden nagespeeld inclusief kostuums, decors en belichting. De deelnemers geven hun interpretatie waarbij er wederom uit een verscheidenheid aan muziekgenres kan worden gekozen. Na de voorstelling wordt de winnaar gekozen door het publiek. Deze ontvangt een speciale prijs. Lip Sync Battle Carnival debuteert in december op de Carnival Vista. De rest van de vloot volgt in 2017.

 

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Carnival Cruise Line brengt playbackshow ‘Lip Sync Battle’ aan boord

  • 31 augustus 2016 om 10:05
    Permalink

    Waar in België kan men informatie en inschrijven voor rederij Carnival?

Reacties zijn gesloten.