Video: Carnival Vista zorgt voor schade in Messina

Het cruiseschip Carnival Vista heeft zondagavond bij vertrek uit de haven van Messina flinke schade aangericht aan een kleine jachthaven. Het nieuwe schip van Carnival Cruise Line kwam dicht langs de plezierhaven waardoor de krachtige golven een drijvende steiger onder water drukte en aangemeerde boten werden meegesleurd. Bij het incident vielen geen gewonden. Volgens de lokale website Tempo Stretto wordt de schade voorlopig geschat op ongeveer 250.000 euro. Een onderzoek naar de daadwerkelijke toedracht is gestart. De kapitein van de Carnival Vista is daarvoor maandag bij de volgende stop in Napels ondervraagd. De Carnival Vista is momenteel bezig aan een 9-daagse cruise in de Middellandse Zee met Barcelona als begin- en eindpunt.

Zie onderstaande video met webcambeelden van het incident (bron: Dream Blog Cruise Magazine/Gazzetta del Sud):

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Video: Carnival Vista zorgt voor schade in Messina

Reacties zijn gesloten.