Overzicht aankomsten cruiseschepen in 2017 voor Rotterdam

AIDAprimaOp Cruisereiziger.nl vind je sinds kort de nieuwe cruiseschip aankomsten voor Rotterdam in 2017. Zoals het er nu uitziet ontvangt Rotterdam minimaal 71 cruiseschepen. Vaste gasten zijn volgend jaar ook weer de AIDAprima (tot in ieder geval 2 november 2017) en het MS Rotterdam die beiden terugkeren. Het MS Rotterdam is vanaf eind april tot augustus 2017 regelmatig te zien.

Naast de AIDAprima en MS Rotterdam is het mogelijk om op een aantal andere schepen in te schepen voor een cruise. Zo brengt Cruise & Maritime Voyages de Astoria op 19 april en op 11 oktober de Magellan naar de havenstad. Cunard biedt liefst een aantal inschepingsmogelijkheden voor de Queen Elizabeth. Zij gaat onder andere vier keer vanuit Rotterdam naar Groot-Brittannië, Noorwegen en IJsland.

Cruisebezoeken zijn er verder van Regal Princess en Caribbean Princess (net als in 2016), MSC Preziosa en MSC Magnifica van MSC Cruises. Een oude bekende is de Norwegian Getaway die van Miami langs Rotterdam naar Kopenhagen gaat.

Alle aankomsten staan hier. Uiteraard kunnen komende tijd nog meer mooie aankomsten worden toegevoegd.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Overzicht aankomsten cruiseschepen in 2017 voor Rotterdam

 • 1 september 2016 om 16:42
  Permalink

  Hoi,

  Staat een foutje in je lijst:
  25 okt. 2017: Type fout in de naam van het schip.

  Deel van mei komt de AIDAprima niet i.v.m. droogdok bezoek en wat aanpassingen.

Reacties zijn gesloten.