Norwegian Cruise Line sluit Great Stirrup Cay voor renovatie

Beach-PathwayNorwegian Cruise Line heeft haar prive-eiland op de Bahamas, Great Stirrup Cay, deze week tijdelijk gesloten vanwege uitgebreide wijzigingen. In het kader van haar $400 miljoen kostende renovatieprogramma Norwegian Edge wordt het eiland van 25 augustus tot 20 oktober onder handen genomen. Het cruiseschip Norwegian Sky zal in deze periode tijdens haar vier- en vijfdaagse cruises vanuit Miami er niet aanmeren.

Great Stirrup Cay zal na de verbouwing meer luxe en meer familievriendelijke attracties aanbieden. Er komt een nieuw familiegebied met een tokkelbaan en een exclusieve lagoon met luxe prive-villa’s, een spa en een restaurant voor passagiers die verblijven in suites en The Haven. Ook de eetgelegenheden worden uitgebreid met een gratis tacobar, een LandShark Bar & Grill en een Jimmy Buffet restaurant. Verder wordt het landschap aangepakt met nieuwe wegen, een nieuwe promenade langs het strand, een onderwater beeldentuin, nieuwe schaduwrijke gebieden, basketbal- en volleybalvelden en een podium voor entertainment.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.