Cruisereiziger
Privé-eiland

Norwegian Cruise Line sluit Great Stirrup Cay voor renovatie

Beach-PathwayNorwegian Cruise Line heeft haar prive-eiland op de Bahamas, Great Stirrup Cay, deze week tijdelijk gesloten vanwege uitgebreide wijzigingen. In het kader van haar $400 miljoen kostende renovatieprogramma Norwegian Edge wordt het eiland van 25 augustus tot 20 oktober onder handen genomen. Het cruiseschip Norwegian Sky zal in deze periode tijdens haar vier- en vijfdaagse cruises vanuit Miami er niet aanmeren.

Great Stirrup Cay zal na de verbouwing meer luxe en meer familievriendelijke attracties aanbieden. Er komt een nieuw familiegebied met een tokkelbaan en een exclusieve lagoon met luxe prive-villa’s, een spa en een restaurant voor passagiers die verblijven in suites en The Haven. Ook de eetgelegenheden worden uitgebreid met een gratis tacobar, een LandShark Bar & Grill en een Jimmy Buffet restaurant. Verder wordt het landschap aangepakt met nieuwe wegen, een nieuwe promenade langs het strand, een onderwater beeldentuin, nieuwe schaduwrijke gebieden, basketbal- en volleybalvelden en een podium voor entertainment.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger