Carnival Miracle voor eerst van Los Angeles naar Alaska en terug

Carnival MiracleOnder de noemer van Carnival Journeys, langere reizen, gaat Carnival Cruise Line een bijzondere reis aanbieden met de Carnival Miracle. Het schip zal vanuit Los Angeles (Long Beach)  aan de Amerikaanse westkust varen richting Alaska om daarna ook weer terug te komen naar Los Angeles. Het is een route die niet veel uitgevoerd wordt. De Carnival Miracle vertrekt op 2 september 2017 en komt na 15 dagen weer terug.

Aan boord zullen de activiteiten gericht zijn op het Alaska thema met culinaire en culturele activiteiten. Zo zullen er fotografie en kunst workshops zijn, handwerk, kook- en sterrennavigatie cursussen. Voor het eerst zal voor het eerst Icy Strait Point door Carnival bezocht worden. Andere bestemmingen op de reis zijn Ketchikan, Skagway, Juneau, Sitka, Vancouver en een cruisedag door Glacier Bay.

Kortere Alaska cruises maakt de Carnival Legend. Zij maakt 38 cruises van acht en negen dagen in 2017 en 2018.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.