Carnival Miracle voor eerst van Los Angeles naar Alaska en terug

Carnival MiracleOnder de noemer van Carnival Journeys, langere reizen, gaat Carnival Cruise Line een bijzondere reis aanbieden met de Carnival Miracle. Het schip zal vanuit Los Angeles (Long Beach)  aan de Amerikaanse westkust varen richting Alaska om daarna ook weer terug te komen naar Los Angeles. Het is een route die niet veel uitgevoerd wordt. De Carnival Miracle vertrekt op 2 september 2017 en komt na 15 dagen weer terug.

Aan boord zullen de activiteiten gericht zijn op het Alaska thema met culinaire en culturele activiteiten. Zo zullen er fotografie en kunst workshops zijn, handwerk, kook- en sterrennavigatie cursussen. Voor het eerst zal voor het eerst Icy Strait Point door Carnival bezocht worden. Andere bestemmingen op de reis zijn Ketchikan, Skagway, Juneau, Sitka, Vancouver en een cruisedag door Glacier Bay.

Kortere Alaska cruises maakt de Carnival Legend. Zij maakt 38 cruises van acht en negen dagen in 2017 en 2018.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)