Queen Elizabeth vertrekt in 2017 4 keer vanuit Rotterdam

Queen Elizabeth in Rotterdam
Queen Elizabeth in Rotterdam

Rotterdam mag zich in 2017 verheugen op de komst van de Queen Elizabeth. Het cruiseschip van Cunard zal vanuit de Nederlandse havenstad 4 cruises gaan maken naar de Baltische Staten, Noorse Fjorden, IJsland en de Britse Eilanden. De eerste cruise vertrekt op maandag 3 juli 2017 en doet in 14 dagen de Britse Eilanden aan. Aansluitend volgen een 15-daagse cruise naar de Baltische Staten op zondag 16 juli 2017, een 15-daagse cruise naar IJsland en de Noorse Fjorden op zondag 30 juli 2017 en ten slotte een cruise van 10 dagen met alleen de Noorse Fjorden als bestemming met vertrek op zondag 13 augustus. Cruisepassagiers worden op 22 augustus weer terugverwacht in Rotterdam. Deze cruises zijn ook boekbaar vanuit Southampton. De verkoop start op 6 april 2016.

Een overzicht van de 4 cruises:

  • 3 juli 2017 – 13 nachten – Britse Eilanden: Rotterdam, Newhaven, Invergordon, Kirkwall, Greenock, Dublin, Liverpool, St. Peter Port, Southampton, Rotterdam.
  • 16 juli 2017 – 14 nachten – Baltische Staten: Rotterdam, Kopenhagen, Stockholm, Tallinn, St. Petersburg (met overnachting), Warnemunde, Skagen, Southampton, Rotterdam.
  • 30 juli 2017 – 14 nachten – IJsland/Noorse Fjorden: Rotterdam, Bergen, Geiranger, Geirangerfjord, Sunnylvsfjorden, Storfjorden, Akureyri, Isafjordur, Reykjavik, Torshavn, Kirkwall, Southampton, Rotterdam.
  • 13 augustus 2017 – 9 nachten – Noorse Fjorden: Stavanger, Flam, Aurlandsfjorden, Sognefjord, Geiranger, Geirangerfjord, Sunnylvsfjorden, Storfjorden, Bergen, Southampton, Rotterdam (aankomst op 22 augustus)

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​