Ecologisch privé-eiland Harvest Cay voor Norwegian

harvest cayeNorwegian Cruise Line heeft details bekend gemaakt van hun bestemming Harvest Caye in Belize. Norwegian ontwikkelt Harvest Caye met een pier zodat Belize gemakkelijk ontdekt kan worden in plaats van een tenderbestemming.  De haven van Harvest Cay krijgt een resort-style look waarbij gasten direct in het ‘paradijs’ kunnen stappen, met zwembaden, restaurants, winkels en stranden. Cruisepassagiers kunnen vanaf Harvest Caye interessante ecologische excursies maken, watersporten ontdekken of bijvoorbeeld genieten van een van de 11 strandvilla’s met luxe voorzieningen aan het witte zandstrand.

“Belize is een van de mooiste ecologische en culturele bestemming in het Caribisch gebied. Harvest Cay is de perfecte bestemming voor onze gasten zodat zij het land kunnen ontdekken op hun eigen manier,” zegt Andy Stuart, president en Chief Operating Officer van Norwegian Cruise Line. “Er is zoveel te doen op het eiland, variërend van een spectaculair strand en watersport tot interactieve wildlife programma’s. Daarnaast moedigen we onze gasten aan om Belize te ontdekken met eco- en culturele excursies.”

Harvest Caye heeft naast het strand een groot zwembad gedeelte met waterval, poolbar, lounge stoelen en 15 cabana’s met bediening. Vanaf de 40 meter hoge vuurtoren start een tokkelbaan, touwparcours en worden extreme sporten aangeboden zoals een vrije val. Vanaf het strand kunnen gasten de rustigere sporten uitoefenen zoals kayakken, paddle boarding en kanoën. Vanaf november 2016 kunnen de eerste gasten gebruik maken van Harvest Caye.

Bijzonder zijn de educatieve tours en het preservatieprogramma voor inheemse vogel- en andere diersoorten. Wildlife experts nemen gasten mee op deze tours om ze alles te leren over de vogels, reptielen en vlinders van Belize.

Vanaf november 2016 wordt het eiland voor het eerst bezocht door cruiseschepen van Norwegian Cruise Line. Ook zusterrederijen Regent Seven Sees Cruises en Oceania Cruises bezoeken het eiland.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)