Samenwerking Guerlain op Seven Seas Explorer

’s Werelds meest luxe schip, Seven Seas Explorer, biedt vanaf juli 2016 een exclusieve collectie badproducten aan van Guerlain. Guerlain is een bekend fameus Frans parfummerk. De Guerlain producten zijn op het gloednieuwe schip beschikbaar in penthouse suites of hogere categorie. In de collectie van de Seven Seas Explorer zitten Guerlain shampoo, conditioner, shower gel, body lotion en zeep.

Gasten die in de Regent Suite. Master Suite, Grand Suite of Explorer Suite verblijven, worden volledig verwend met een 100ml flesje Eau de Cologne Impériale. Deze geur is voor het eerst in 1853 gecreëerd door Guerlain als eerbetoon aan keizerin Eugénie, de vrouw van Napoleon III.

Seven Seas Explorer
Slaapkamer Penthouse Suite

“Seven Seas Explorer wordt het meest luxe schip ter wereld, en het is essentieel dat elk detail, elk aspect luxe uitademt,” zegt Jason Montague, president en chief operating officer van Regent Seven Seas Cruises. “We zijn heel blij dat wij als eerste rederij deze samenwerking en de producten kunnen aanbieden aan onze gasten, met een extra vleugje luxe aan de geweldige suites van de Seven Seas Explorer.”

De producten van Guerlain zullen later in het jaar beschikbaar komen op de andere schepen van de vloot; Seven Seas Navigator, Seven Seas Mariner en Seven Seas Voyager.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.