Videoreportage: Exclusieve preview suites Seven Seas Explorer

Afgelopen week was Cruisereiziger te gast bij de Fincantieri werf in Genua waar Regent Seven Seas Cruises haar nieuwste aanwinst -in aanbouw- de Seven Seas Explorer presenteerde. Daarnaast was er een uniek voorproefje van enkele suites te zien die aan de kade klaarstaan om op een later tijdstip op het schip geplaatst te gaan worden. Een Concierge Suite en een Penthouse Suite konden bewonderd worden.

 

 

Meer informatie over de Seven Seas Explorer: klik hier.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

One thought on “Videoreportage: Exclusieve preview suites Seven Seas Explorer

  • 29 augustus 2015 om 09:49
    Permalink

    En hebben jullie al geboekt?, ziet er goed uit

Reacties zijn gesloten.