Videoreportage: Exclusieve preview suites Seven Seas Explorer

Afgelopen week was Cruisereiziger te gast bij de Fincantieri werf in Genua waar Regent Seven Seas Cruises haar nieuwste aanwinst -in aanbouw- de Seven Seas Explorer presenteerde. Daarnaast was er een uniek voorproefje van enkele suites te zien die aan de kade klaarstaan om op een later tijdstip op het schip geplaatst te gaan worden. Een Concierge Suite en een Penthouse Suite konden bewonderd worden.

 

 

Meer informatie over de Seven Seas Explorer: klik hier.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Videoreportage: Exclusieve preview suites Seven Seas Explorer

  • 29 augustus 2015 om 09:49
    Permalink

    En hebben jullie al geboekt?, ziet er goed uit

Reacties zijn gesloten.