Chef-kok Yamaguchi krijgt eigen restaurant op MSC Seaside

Chef_Roy_Yamaguchi_High_Res-fill-600x400MSC Cruises heeft bekendgemaakt dat het een samenwerking is aangegaan met de bekende, innovatieve chef-kok Roy Yamaguchi. Yamaguchi zal op het nieuwe cruiseschip MSC Seaside, dat in december 2017 wordt gelanceerd, zijn eigen Pan-Aziatisch specialiteitenrestaurant krijgen. Hij zal daarvoor niet alleen speciale recepten en menu’s creëren, maar ook de Chinese porselein, muziek en wijn selecteren. In aanvulling op de creaties van Yamaguchi zal het restaurant ook sushi, sashimi en zeevruchten aanbieden en bevat het een gedeelte voor teppanyaki.

Yamaguchi is de oprichter van 30 Roy’s Restaurants, waaronder 28 in de Verenigde Staten, 1 in Guam en 1 in het Japanse Okinawa. Naast de diverse prijzen die hij in de wacht sleepte is de chef-kok ook bekend van de televisieshow ‘Hawaii Cooks with Roy Yamaguchi’ die hij 6 seizoen presenteerde en in 60 landen werd uitgezonden. Hij is tevens de auteur van 4 kookboeken. Het is niet de eerste bekende chef-kok met wie MSC Cruises in zee gaat. Recent ging het al eerder samenwerkingsverbanden aan met Carlo Cracco, Jean-Phillippe Maury en Jereme Leung.

Cruises van MSC Cruises zijn boekbaar bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!