Pasen aan boord bij Costa Cruises

easter eggBij Costa Cruises staat 1e Paasdag ook echt in het teken van Pasen aan boord van de Costa cruiseschepen. Een traditioneel Italiaans menu, diverse paasactiviteiten, familie entertainment en natuurlijk de chocolade paaseieren mogen niet ontbreken. Een echte paascocktail ‘Spring Rabbit’ is bij de bars aan boord te verkrijgen.

Diverse workshops worden georganiseerd, zoals paaseieren versieren, konijnenoren maken, paaskuikens maken en een Big Easter Party mogen niet ontbreken. Als hoogtepunt wordt een Big Parade aan boord georganiseerd,  waarbij alle kinderen en volwassenen die meedoen aan deze parade de zelfgemaakte konijnenoren dragen.

Aan boord van de Costa neoClassica, Costa Deliziosa, Costa Fascinosa, Costa Magica, Costa Mediterranea, Costa Pacifica en Costa Diadema wordt een levensgroot chocolade paasei van 30 kilo gemaakt. Deze zal na het ‘cracken’ worden uitgedeeld aan de gasten. Voor wie al het eten te veel wordt, zijn er speciale paas fitness programma ’s in combinatie met een detox programma of massage. Waar mogelijk zullen de excursies extra in het teken staan van de historie van Pasen, kan je een paasceremonie bijwonen of verwend worden door de gids met chocolade paaseitjes.

Een paascruise bij Costa Cruises is boekbaar bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)